Bli "upptäckt" ..

Hur blir man upptäckt av branschfolk och får möjlighet att arbeta på scen .. hur gör man?
Om vi hade ett heltäckande svar på denna frågan så skulle det vara enkelt, men om vill du arbeta som artist, så måste du vara medveten om att du är beroende av vad andra tycker om det det gör.
Det du gör kan vara tekniskt och musikaliskt bra men ändå så händer inget .. medan andra "låter illa" i dina öron men ändå får skivkontrakt osv. En annan aspekt är trender .. din musik kanske inte säljer just nu ..
Men det finns ändå vissa knep för att få folk i skiv- och produktionsbranschen att åtminstone se och höra just dig, och det är det koncept som vi använder, nämligen videofilmade auditions.
Detta innebär att vi videofilmar ditt uppträdande i vår studio eller på någon annan plats och, om det är tillräcligt bra, så skickar vi det vidare till de skivbolag som vi har kontakt med. Vi kan göra lite roligare bilder men vi klipper (fuskar) aldrig i ljudfilerna, du kommer att låta som du gör LIVE.
Skivbolagen vill både se och höra dig och veta att dina kvalitéer är ärliga, och inte ett "klipp & klistra" produkt. Skicka in din intresseanmälan redan idag, så kan vi planera in din auditon. Klicka här för att komma till Intresseanmälan !