Talangjakt Studio .. hur gör man?

För att göra en inspelning krävs att det finns en musikbakgrund som ni sedan skall lägga sång på, i vår studio. Eftersom det är din röst och ditt sätt att sjunga som tävlar så kommer vi att använda oss av färdiga musikbakgrunder, och detta av ekonomiska skäl. Om vi skulle nyproducera er musik i vår studio, så skulle det bli alldeles för dyrt för er. Därför använder vi oss av midifiler, MP3 eller WAV-bakgrunder. Vi har en hel del i lager men har också möjlighet att köpa in det mesta i branschen.

  1. Ni skall alltså skriva till oss och tala om vilken låt som ni vill använda er av. Har vi den i vårt musiklager så kostar det inget extra. Om vi inte har den, kan vi köpa in den och då kostar det 150.- som ni får betala.
  2. När vi har er musikbakgrund kommer vi att bearbeta den till en passande tonart som passar er och kanske förbättra något instrument, så att allt låter bra.
  3. Därefter är det er tur att sjunga i vår studio och ni får göra detta i max 45 minuter.
  4. Sedan kommer vi att mixa musik och sång och producera en CD-skiva. Vi kommer också att ta ett foto på er som blir framsidan på er egen Singel-CD.
  5. När detta är klart, deltar ni i Talangjakt Studio.

Det kostar 450.- att producera en CD-singel, och om vi måste köpa in din musikbakgrund, så kostar det ytterligare 150.-
Detta är otroligt billigt för en professionell inspelning där resultatet blir en CD-skiva som ni kan kopiera upp i fler exemplar om ni så vill. Tänk på att just er inspelning kan öppna dörrar till arrangörer och scener.

VIKTIGT !
Vi vill att ni så snart som möjligt skriver till oss om önskad låt som ni vill använda samt önskat inspelningstillfälle. Vi arbetar dagtid men kan också göra detta på kvällstid och ev. helger efter överenskommelse.
Har ni några frågor så kan ni naturligtvis ”maila” oss, men du är också välkommen att ringa oss på 070-615 34 77 eller 0501-122 60.