Gör en CD-singel för 450.- och var med i vår talang-
tävling. Vinn en egen musikvideoproduktion ...!!

Nu startar vi en unik tävling. Vi vänder oss till dig
som är sångare och tävlingen fungerar så här:

När tävlingen är slutförd, den 15 Oktober 2004, kommer en jury bestående av musikkunniga personer att välja ut de tre bästa sångpåläggen, där vinnaren vinner en musikvideoproduktion producerad av MEDIAFACTORY och förlagt på DVD.
OBS! För att tävlingen skall kunna genomföras så krävs det att minst 100 st tävlande anmäler sig. Om detta inte sker gäller fortfarande erbjudandet i övrigt men priset, en musikvideoinspelning, utgår.

Hur anmäler man sig?
Detta gör du via vår kontaktsida (Kontakta oss) och Intresseanmälan. Du väljer Talangjakten i Intresselistan. Fyll i de övriga uppgifterna och i rutan Fria ord, skriver du önskat tillfälle för inspelning, datum och tid. Vi kommer att kontakta dig via E-post för att boka dig ordentligt.


Rikstäckande talangjakt videoaudition
MEDIAFACTORY, i samarbete med skivbolagen, startar fr.o.m. augusti -2003, en permanent, rikstäckande talangjakt, där du som vill bli upptäckt av "branschen" har din chans. Vi arbetar med videofilmade auditions som du själv kan använda när du kontaktar arrangörer och skivbolag, men det unika ligger i att vi aktivt kommer att bearbeta skivbolagen med materialet. Via en DVD-skiva kommer rätt personer att se just dig uppträda.
Vi kommer också att selektera bort material som inte är "moget" för att presenteras för bolagen, och just detta gör att det som vi erbjuder är bra artister och låtmaterial.
Vi har redan idag, kontakt med flera bolag, och inom kort skall de persenteras här på webben.

Hur går det till?
- Du betalar en avgift (2450.-) för inspelning och registrering i vår databas
- Du anmäler ditt intresse via våra kontaksidor, välj Talangjakten/audition, och fyll i dina uppgifter.
- Vi kontaktar dig och bestämmer tid för inspelning i vår videostudio
- I priset ingår en egen DVD-skiva med din inspelning, bra atta ha när du söker jobb.

Inspelning på annan plats?
Vår bas för inspelningar är våra studior i Mariestad, men vi kommer även att besöka olika städer i Sverige för att anordna inspelningar och talangjakter. Om du är intresserad av att deltaga vid ett sådant tillfälle, kontakta oss redan nu. Får vi många förfrågningar från ett område, så prioriterar vi detta, och kommer till er bygd.

Hur går en inspelning till?
Vi arbetar med olika typer av inspelningar, en mycket enkel där du framträder med ett eget enkelt komp eller ackapella, och en annan typ, där vi använder oss av en färdig musikbakgrund, som du själv tar med dig eller vi på MEDIAFACTORY ordnar.
Inspelningen sker alltid "live" i vår studio, där du agerar och sjunger eller spelar framför kameran. Vi ordnar bra förutsättningar för dig att lyckas, men fuskar aldrig med en massa omtag.

Vem kan göra en audition?
Vem som helst som vill arbeta med sång & musik eller annan underhållningsform. Det kan vara sångare, instrumentalister, grupper & band, jonglörer eller trollkarlar, "standuppare" etc. Alla som vill arbeta inför publik och vill ha ett bevis på er kompetens och kunnande.

Kommersiell video
Om du så önskar, så kan vi göra mer arbetade musikvideos med flerkamerateknik, filmning i annan miljö, trickfilmning framför greenscreen-skärmen etc. där du agerar till en tidigare färdiginspelad bakgrund. Detta materialet är en budgetvaraiant men blir blir tekniskt väldigt bra och har en "story" att berätta. Dessa typer av videor, gör vi i samarbete med er och är i första hand till för er egen distributon och försäljning, och har inte med videofilmade auditions att göra. Kontakta oss för prisförslag och upplägg.