Information
Free Counters
Solutions Catalog Coupons
MEDIAFACTORY.SE
Vi
arbetar med musik- och videoinspelningar med inriktning på underhållningsbranschen. Nedan ser du några exempel på vad vi arbetar med:

- Musik- & CD-produktioner
- Musikvideoproduktioner (budget)
- Videoreklam
- Radioreklam
- Demoproduktioner musik & video
- Musikbakgrunder
- "On Stage" video & musik via nätet

MUSIKVIDEO
Vi producerar musikvideo till "budget-priser" utan att för den skull göra avkall på kvalitén. Med hjälp av modern utrustning kan vi göra er musikdemo eller videodemo till mycket låga priser.

MUSIKBAKGRUNDER
Vi som arbetar på VMC är själva aktivt utövande musiker men vi har också ett stort kontaktnät med andra ytterst kompetenta studiomusiker. Vi gör musikbakgrunder för teater, musikaler och givetvis även kompletta CD-produktioner. Dessutom samarbetar vi med andra kompetenta musikmakare och har därför tillgång till i stort sett allt som finns i branschen när det gäller musikbakgrunder.

Vi har studio för både video- och musik-produktioner men gör även "strandhugg" ute i landet för att samla in blivande artister. Vi arbetar då med mobila enheter och utnyttjar lokaler på platsen, ex.vis hotell, konferensloker eller liknade. Tycker du att detta låter intressant, kontakta då oss omgående för mer information.REKLAMPRODUKTION

Vi producerar radio- & TV-reklam och satsar på kvalitet och snabba leveranser. Vi producerar jinglar och musik efter era behov.
Läs mer om detta här!

ON STAGE
Vi lanserar nu en möjlighet för er att uppträda "ON STAGE" via Mediafactory.se
Vi kan visa upp er video i vår MOVIEBOX eller spela upp era låtar via vår JUKEBOX.
Läs mer om dett här!